Brīvā laika aktivitātes – projekti bērniem un jauniešiem vasaras brīvlaikā

Brīvā laika aktivitātes – projekti bērniem un jauniešiem vasaras brīvlaikā

Rīgas bērniem un jauniešiem tiek piedāvātas bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas vasaras brīvlaikā, kuras ar Rīgas pašvaldības līdzfinansējumu rīko nevalstiskās organizācijas.

Šajā skolēnu vasaras brīvlaikā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments līdzfinansē 13 nevalstisko organizāciju atvērtos projektus, kas vasaras mēnešos piedāvās bērniem un jauniešiem bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas pilsētas teritorijā, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, mācīšanos, vērtīborientāciju un aktīvu līdzdalību.

Visas vasaras garumā bērni un jaunieši aicināti iesaistīties veloaktivitātēs, notiks bezmaksas jauniešu pludmales volejbola treniņi, pieredzējušu speciālistu vadībā. Izmantojot kvalitatīvu sporta inventāru, būs iespēja iepazīt SUP airēšanas nodarbības, varēs iesaistīties nodarbībās par drošu uzvedību pie un uz ūdens “Kā nenoslīkt”. Tāpat Āgenskalna tirgū bērniem un jauniešiem norisināsies dažādas aktivitātes, lai veicinātu radošo izpēti un izpausmi, vairākās vietās Rīgā varēs piedalīties radošās darbnīcās par kino veidošanu. Savukārt Viestura dārzā jauniešus aicinās iesaistīties ielu teātra mini festivāla organizēšanā un festivāla programmas veidošanā. 

Ar brīvā laika aktivitāšu pilno sarakstu, kontakttālruņiem, norises vietu, kā arī ar norādi par projekta mērķauditoriju un plānotajām aktivitātēm var iepazīties šeit: 

 

Brīvā laika aktivitāšu saraksts

Attēlā projekta "Drošais ātrritenis"aktivitāte