Informācija par pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā "Zāļu tirgus 2024" Doma laukumā

Informācija par pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā "Zāļu tirgus 2024" Doma laukumā

Rīgas valstspilsētas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība izsludina pieteikšanos tirdzniecībai tradicionālajā pasākumā “Zāļu tirgus”, kas notiks 21. jūnijā no plkst. 9.00 līdz. plkst. 19.00 Doma laukumā.

Tirgum aicinām pieteikties amata meistarus – individuālos latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas priekšmetu izgatavotājus, zemniekus ar vasaras ražas veltēm, gaļas, zivju, maizes, siera un to pārstrādes produktu individuālos ražotājus, biškopības produkcijas, kā arī no dabīgām izejvielām gatavotas kopjošās kosmētikas, pirts lietu un piparkūku individuālos ražotājus. Tirgū, kā allaž, gaidīti arī jāņuzāļu un vainagu tirgotāji.

Pieteikties tirdzniecībai būs iespējams tikai elektroniski no 9. maija plkst. 10.00 līdz 17. maija plkst. 15.00, aizpildot tiešsaistes pieteikuma veidlapu, kas norādīta tirdzniecības Noteikumos punktā Nr. 12.

Tirdzniecības Noteikumi un vairāk informācijas - atverot saiti ŠEIT

Zāļu tirgu atbalsta Rīgas dome, Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departaments, to organizē Rīgas valstspilsētas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Papildinformācija par tirdzniecības organizēšanu pieejama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 pa tālruni 67181130 vai e-pastu: avesol@riga.lv.