Preses konferencē informēs par Rīgas pašvaldības iecerētajām aktivitātēm pedagogu piesaistei galvaspilsētas skolās

Preses konferencē informēs par Rīgas pašvaldības iecerētajām aktivitātēm pedagogu piesaistei galvaspilsētas skolās

Trešdien, 3. aprīlī, plkst. 11.00 Rīgas rātsnama Kamīnzālē notiks preses konference, kurā pašvaldības pārstāvji informēs par Rīgas pašvaldības plāniem un sāktajām aktivitātēm, lai veicinātu pedagogu piesaisti Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Laima Geikina, Rīgas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora p.i. Ivars Balamovskis un Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra direktora p.i. Inga Draveniece.

Preses konferencē tiks sniegta informācija par plānotajām komunikācijas kampaņas aktivitātēm, par Rīgas pašvaldības izstrādāto pedagogu labumu grozu, ieskicēs arī budžeta aktualitātes pedagogu piesaistei, kā arī pašvaldības pārstāvji pastāstīs, kādas sadarbības iespējas ir izveidotas un vēl tiek veidotas, lai veicinātu jauno pedagogu interesi apgūt šo profesiju un strādāt Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs.

Informāciju sagatavoja: Sindija Grāvere, Rīgas pašvaldības Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, e-pasts: sindija.gravere@riga.lv.