Aicinām iepazīties ar EPALE Latvijas kopienas stāstiem un balsot par savu favorītu

Aicinām iepazīties ar EPALE Latvijas kopienas stāstiem un balsot par savu favorītu

Stāsti ir mums visapkārt. Tie ir tepat blakus, gaidot, kad tos atradīs, pastāstīs un ar tiem dalīsies. Stāsti veido mūsu vēsturi un rada mūsu nākotni.

30. oktobrī noslēdzās EPALE Kopienas stāstu iniciatīvas iesniegšanas termiņš. Trīs iesniegtie stāsti ir no Latvijas – Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Personības izaugsmes un pilnveides nodaļas vadītājas, EPALE reģionālās koordinatores Agneses Lejnieces, Greifsvaldes Universitātes zinātniskās līdzstrādnieces, rakstnieces Kristas Annas Zalānes un Zemītes pagasta Tautas nama vadītājas, EPALE reģionālās koordinatores Ērodejas Kirillovas. Aicinām iepazīties ar visiem trim stāstiem un nobalsot par savu favorītu EPALE mājaslapā, ieliekot zem sev tīkamākā stāsta īkšķi! Latvijas stāstu autori katrs saņems īpašus suvenīrus, bet visvairāk īkšķīšus ieguvušā stāsta īpašnieks iegūs Brain Games dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Par sev tīkamāko stāstu var balsot arī EPALE Latvijas Facebook kontā, atzīmējot to ar "patīk", un tas papildinās platformas rezultātus.

Balsošana turpināsies līdz janvāra beigām. Savukārt viens no komentētājiem, kas EPALE platformā zem kāda no minētajiem stāstiem atstās savu ierakstu, izlozes kārtībā saņems EPALE suvenīrus. Komentāram jābūt latviešu valodā.

Vairāk par EPALE Latvijas kopienas stāstiem un balsošanu var lasīt šeit.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Informāciju sagatavoja: Agnese Zarāne, IZM Erasmus+ projekta "EPALE Nacionālais atbalsta dienests” komunikācijas un satura eksperte, e-pasts: agnese.zarane@izm.gov.lv