Aicinām uz Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumu NVO namā

Aicinām uz Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumu NVO namā

Lai radītu svētku sajūtu Ieriķu ielas 43a nama apmeklētājiem un apkaimes iedzīvotājiem, ceturtdien, 7. decembrī, NVO nams kopā ar nevalstiskajām organizācijām aicina uz Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumu.

No plkst. 15.00 līdz 16.00 NVO namā norisināsies Ziemassvētku rotājumu darbnīca. Tajā “Radošā biedrība “Maare”” aicinās uz Ziemassvētku rotu darbnīcu, kurā būs iespēja pašu rokām izgatavot eglīšu rotas no dažādiem spožiem tekstila materiāliem gan NVO nama, gan savai Ziemassvētku eglītei! 

Savukārt plkst. 16.00 kopā ar Rīgas Latviešu biedrības “Sprīdīša skolas” pārstāvēm Margitu Porieti un Aigu Auziņu dosimies ārā, rotāsim eglīti, iesim rotaļās. Maskosimies, dziedāsim Ziemassvētku gadskārtu dziesmas, piesauksim labo un aizgaiņāsim ļauno. Būs silti dzērieni un gardi pīrādziņi.

Gaidot svētkus un turpinot tradīciju, NVO nama pagalmā iemirdzēsies kopīgi izrotāta Ziemassvētku eglīte. 

Laipni gaidīti visi – gan lieli, gan mazi! Aicinām piedalīties NVO pārstāvjus, kas darbojas NVO namā, tuvējo apkaimju NVO un iedzīvotājus, kā arī  visus interesentus. Ieeja pasākumā bez maksas.                                                                                                                    

Informāciju sagatavoja: Zinta Gugane, Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra Apkaimju attīstības un sabiedrības integrācijas pārvaldes Sabiedrības integrācijas un līdzdalības nodaļas NVO atbalsta sektora projektu vadītāja. E-pasts: zinta.gugane@riga.lv

http://apkaimes.lv
https://www.facebook.com/RigasNVOnams/
https://twitter.com/NVOnams/
https://www.instagram.com/nvo_nams/